Nyckelviksskolan Kunskap & Framtid Svenska Mässan Göteborg

Nyckelviksskolan medverkar på Kreativa Torget på Kunskap & Framtid på Svenska mässan i Göteborg torsdag till lördag 22-24 november klockan 10-16. Vi kommer att ha skapande aktiviteter och berätta om Nyckelviksskolan och dess utbildningar.

Under tre dagar fylls en av Svenska Mässans största hallar med Sveriges universitet, högskolor och ytterligare representanter för olika utbildningsmöjligheter, arbetsgivare och tusentals ungdomar i jakt på mer kunskap, inspiration och svar på sina frågor inför sitt framtida val av utbildning och karriär.

Kunskap & Framtid är till för att inspirera, vägleda och väcka nyfikenhet hos dig som besökare. Vi vänder oss till dig som vill studera vidare, byta yrkesinriktning eller kanske vill ta en paus från studierna för att jobba ett år utomlands. På plats finns ett brett utbud av utställare som hjälper dig att bli redo för att börja plugga, för studentlivet och för din framtida karriär.

Kunskap & Framtid 2018

En helt vanlig vardag fredag 14 december 10.00-12.00 samt 13.00-15.00 ställer Nyckelviksskolan upp dörrarna för dig som är nyfiken på våra utbildningar. Kom in och se hur vi arbetar i verkstäderna och ateljéerna och träffa studerande och lärare. Vi bjuder dessutom på kaffe och kaka och du kan få svar på dina frågor hos oss från skolans kansli.

Nyckelviksskolan Arkitektur och design Bild och grafisk form

Välkommen till vår monter under SACO Studentmässa på Stockholmsmässan i Älvsjö onsdag till fredag 28-30 november! Nyckelviksskolan har en centralt belägen monter vid ”Torget”. Vi kommer under mässans gång ha någon skapande aktivitet där besökare kan delta.

För unga människor, och då särskilt för gymnasister som är väg att ta studenten, är detta ett utmärkt tillfälle att informera sig för framtida studie- och yrkesval. Bland annat är så gott som samtliga universitet och högskolor i landet representerade där.

Mässan är öppen onsdag 28 november kl 9-16, torsdag 29 november kl 9-16 samt fredag 30 november kl 9-15. Entré 70 kronor.

Mer information om SACO Studentmässa

Nyckelviksskolan SACO Studentmässa Stockholmsmässan Älvsjö