Välkommen till vår monter under SACO Studentmässa på Stockholmsmässan i Älvsjö onsdag till fredag 29 november – 1 december! Nyckelviksskolan har en centralt belägen monter vid ”Torget”, C13:47. Utbildningarna Metallformgivning och Arkitektur och design ställer ut ett par projekt i montern. Vi kommer under mässans gång ha olika former av skapande aktivitet där besökare kan delta.

För unga människor, och då särskilt för gymnasister som är väg att ta studenten, är detta ett utmärkt tillfälle att informera sig för framtida studie- och yrkesval. Bland annat är så gott som samtliga universitet och högskolor i landet representerade där.

Mässan är öppen onsdag 29 november kl 9-16, torsdag 30 november kl 9-16 samt fredag 1 december kl 9-15. Entré 70 kronor.

Mer information om SACO Studentmässa

Öppen dörr – fredag 8 december 10.00-12.00 samt 13.00-15.00!

En helt vanlig vardag ställer Nyckelviksskolan upp dörrarna för dig som är nyfiken på våra utbildningar. Kom in och se hur vi arbetar i verkstäderna och ateljéerna och träffa studerande och lärare. Vi bjuder dessutom på kaffe och kaka och du kan få svar på dina frågor hos oss från skolans kansli.

Gå till Facebook-evenemanget

Nyckelviksskolan Öppen dörr