Kunskap & Framtid i Göteborg torsdag till lördag 21-23 november

Nyckelviksskolan medverkar på Kreativa Torget på Kunskap & Framtid på Svenska mässan i Göteborg torsdag till lördag 21-23 november klockan 10-16. Vi kommer att ha ett bord där du kan sitta ner och skapa samt kroki med modell och berätta om Nyckelviksskolan och dess utbildningar.

Under tre dagar fylls en av Svenska Mässans största hallar med Sveriges universitet, högskolor och ytterligare representanter för olika utbildningsmöjligheter, arbetsgivare och tusentals ungdomar i jakt på mer kunskap, inspiration och svar på sina frågor inför sitt framtida val av utbildning och karriär.

Kunskap & Framtid 2019

SACO Studentmässa i Älvsjö onsdag till fredag 27-29 november

Välkommen till vår monter under SACO Studentmässa på Stockholmsmässan i Älvsjö onsdag till fredag 27-29 november! Nyckelviksskolan har en centralt belägen monter C16:20 vid ”Torget”. Vi kommer under mässans gång ha någon skapande aktivitet där besökare kan delta.

För unga människor, och då särskilt för gymnasister som är väg att ta studenten, är detta ett utmärkt tillfälle att informera sig för framtida studie- och yrkesval. Bland annat är så gott som samtliga universitet och högskolor i landet representerade där.

Mässan är öppen onsdag 27 november kl 10-16, torsdag 28 november kl 10-18 samt fredag 29 november kl 9-15. Entré 100 kr i kassan eller
50 kr vid gruppbokning för minst 10 personer senast 15 november.

Mer information om SACO Studentmässa

SACO Studentmässa i Malmö torsdag 5 december

Välkommen till vår monter under SACO Studentmässa på Malmömässan i Hyllie torsdag 5 december! Nyckelviksskolan monter D:10 tillsammans med Stenebyskolan. Vi kommer under mässans gång ha någon skapande aktivitet där besökare kan delta. Mässan är öppen torsdag 5 december kl 9-16.

Saco Studentmässa i Malmö är Skånes yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet.

Mer information om SACO Studentmässa

Öppen dörr på Nyckelviksskolan fredag den 13 december

En helt vanlig vardag fredag 13 december 10.00-12.00 samt 13.00-15.00 ställer Nyckelviksskolan upp dörrarna för dig som är nyfiken på våra utbildningar. Kom in och se hur vi arbetar i verkstäderna och ateljéerna och träffa studerande och lärare. Vi bjuder dessutom på lussefika och du kan få svar på dina frågor hos oss från skolans kansli.

Facebook-evenemang