Nyckelviksskolan Kunskap & Framtid Svenska Mässan Göteborg

Nyckelviksskolan medverkar på Kreativa Torget på Kunskap & Framtid på Svenska mässan i Göteborg torsdag till lördag 22-24 november klockan 10-16. Vi kommer att ha skapande aktiviteter och berätta om Nyckelviksskolan och dess utbildningar.

Under tre dagar fylls en av Svenska Mässans största hallar med Sveriges universitet, högskolor och ytterligare representanter för olika utbildningsmöjligheter, arbetsgivare och tusentals ungdomar i jakt på mer kunskap, inspiration och svar på sina frågor inför sitt framtida val av utbildning och karriär.

Kunskap & Framtid är till för att inspirera, vägleda och väcka nyfikenhet hos dig som besökare. Vi vänder oss till dig som vill studera vidare, byta yrkesinriktning eller kanske vill ta en paus från studierna för att jobba ett år utomlands. På plats finns ett brett utbud av utställare som hjälper dig att bli redo för att börja plugga, för studentlivet och för din framtida karriär.

Kunskap & Framtid 2018