Sidan är uppdaterad 23 februari 2018.

Nyckelviksskolan introduktionskurs 2018

Är du intresserad att söka någon av våra utbildningar, men känner dig lite osäker, inte minst på det här med arbetsprover? Just för dig håller vi en två dagars introduktionskurs måndag och tisdag 26-27 mars 2018 på Nyckelviksskolan. Jobba med några av våra lärare under två dagar, testa hur det är att vara studerande här och känn på miljön.

Vi erbjuder två olika varianter:
• Introduktionskurs till ettåriga utbildningar
• Introduktionskurs till Hantverkspedagogutbildningen

Under kursen får du pröva och öva grundläggande skiss- och formövningar med några av våra lärare i olika ateljéer och verkstäder. Målet är att du efter kursen kan skapa mer genomtänkta arbetsprover för att söka till Nyckelviksskolan eller någon annan motsvarande utbildning. Du får också mer information om skolan och dess utbildningar.

På introduktionskursen till Hantverkspedagogutbildningen får du dessutom veta mer om yrket och utbildningen och och ha workshop. Introduktionskursen till Hantverkspedagogutbildningen hålls om vi får tillräckligt många anmälningar.

Vi börjar på måndagsmorgonen 26 mars från kl 8.15-9.00 med att samlas kring en frukostfika, gruppindelning och en kort presentation. Sedan pågår kursen till kl 16.00. På tisdagen 27 mars pågår kursen kl 09.00-16.00. Ta med egen matlåda till båda dagarna (vi har mikrovågsugnar).

Det finns hela 48 platser till introduktionskursen för de ettåriga utbildningarna och 16 platser till introduktionskursen för Hantverkspedagogutbildningen. Det går att anmäla sig så länge det finns platser kvar.

Kursavgiften 750 kr sätter du in på Nyckelviksskolans plusgiro 282 33-5 eller swisha till nr 123-513 78 15. Glöm inte att ange ditt namn och att inbetalningen gäller introduktionskurs! I kursavgiften ingår också material. Vi betalar inte tillbaka kursavgiften vid återbud.

Till anmälan