Nyckelviksskolan Lidingö Stad

Vi ordnar konstkurs för skolbarn och -ungdomar 20-23 juni (åldrar 10-19 år) i samarbete med Lidingö Stad. Det är fortfarande fem platser kvar till kursen för de yngre, födda 2010-2012.

Vi arbetar konstnärligt från måndag den 20 juni till torsdag den 23 juni klockan 10.00 till 16.00. På torsdag förmiddag hänger vi en utställning av det vi gjort och efter lunch blir det vernissage. Vi som leder arbetet och är tillsammans med er är nyutbildade hantverkspedagoger.

Vi tar emot två åldersgrupper med Lidingöungdomar: 10–13 år och 13–19 år. Avgiften är 750 kr och då ingår arbetsmaterial, frukt och fika. Lunchmatsäck får eleverna ta med själva.

Alla kommer få prova på att teckna, måla och skulptera med olika tekniker och material på ett både lustfyllt och seriöst sätt. Kursen är ett samarbete mellan Nyckelviksskolan och Lidingö stad.

Anmälan

Du anmäler ditt barn via kursportalen Studyalong. Antalet platser är begränsat, först till kvarn.

Anmälningsformulär