Kunskap & Framtid onsdag och torsdag 18-19 november

Nyckelviksskolan medverkar i Kreativa Torgets digitala på Kunskap & Framtid onsdag till torsdag 18-19 november klockan 10-20. Kreativa Torget utgörs av några konst- och hantverksskolor – Nyckelviksskolan, Sätergläntan, Tillskärarakademin i Göteborg, Gerlesborgsskolan, Dômen konstskola samt Stenebyskolan.

Besökare kan chatta med oss, informera sig och se seminarier.

Kunskap & Framtid är Västsveriges största jobb- och utbildningsmässa.

Kunskap & Framtid 2020

– – – – – – – – –

SACO Studentmässa tisdag till fredag 24-27 november kl 9-12 och 13-16

Välkommen till vår digitala monter under SACO Studentmässa tisdag till fredag 24-27 november kl 9-12 och 13-16! Vi har två chattkanaler igång. Det finns information, film och webbinarium att ta del av.

För unga människor, och då särskilt för gymnasister som är väg att ta studenten, är detta ett utmärkt tillfälle att informera sig för framtida studie- och yrkesval. Bland annat är så gott som samtliga universitet och högskolor i landet representerade där.

Mer information om SACO Studentmässa

– – – – – – – – –

Bazaren 3-4 december

Nyckelviksskolan har en monter på Bazaren 3-4 december som första gången är digital. Missa inte chansen att besöka Sveriges största mässa för jobb, utbildning och starta eget.

Mer information om Bazaren